Saturday, December 8, 2012

Scan 2D


Salam..
Ni hasil dari scan 2D beberapa minggu lepas di private klinik.
Memang tujuan ke GP untuk tau gender baby sebab 
KK memang takkan layangender segala bagai ni.
Dapat info pasal klinik dari mulut ke mulut. 
Kata mereka yang pernah dapat service di situ bagus dan murah.
Waktu menunggu lama sebab ramai pesakit.
Memang benar la apa yang di kata tu.
Kebetulan masa saya ke sana tiada pesakit.
Lepas register terus masuk.
Tanya kat kaunter berapa price untuk scan, RM25.
Sangat murah.
Doktor pun sangat soft spoken.
Mesin scan sangat clear kalau nak banding dgn KK
Monitor ada depan doktor dan hujung kaki kita.
Memang Doktor explain everything.
Cuma katanya, dia belum boleh confirm Gender baby sebab kedudukan baby songsang.
Dia minta saya datang lagi 4 minggu.
EDD lambat seminggu dari kiraan awal.
Berat baby just nice.
Di kaunter dapat date untuk next appointment.
Dan bayaran hanya RM20.
Next appointment saya story lagi InsyaAllah.

p/s : weekend ni nak scan 4D (`_`)

2 pendapat:

DalilaMian said...

ooo..must be a magical moment tgk scan baby kan...anyway im blogwalking..rajin2 singgahla my blog ye..thanks

Anonymous said...

tumpang tanya....apa nama klinik ni ya

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...